Sobre nosaltres

LA NOSTRA HISTÒRIA

Escala Solar és una empresa especialitzada en l’execució “clau en mà” d’instal·lacions solars fotovoltaiques avalada per professionals amb anys d’experiència en el sector. Estem presents en totes les fases del procés d’execució del projecte, incloent el disseny, la planificació, la tramitació dels permisos de construcció, i el muntatge i posterior servei de manteniment amb l’objectiu de garantir la màxima qualitat en cadascuna d’elles.

Som experts en energia solar fotovoltaica, havent executat més de 150 projectes amb una potència acumulada superior als 23 MW. Disposem de dues seus, ubicades a Lleida (Espanya) i a Santo Domingo (República Dominicana).

L’empresa es va fundar a l’any 2010, i ha desenvolupat la seva activitat principalment a R.Dominicana, on es un referent en instal·lacions d’energia solar fotovoltaica d’autoconsum, havent assolit a l’any 2018 un 20% de la quota de mercat del país. A partir d’aquest any i després de la seva consolidació a R.Dominicana, Escala Solar obre una nova seu a Catalunya amb l’objectiu de realitzar projectes d’autoconsum i desenvolupament de parcs solars.
 

 

equip

El valor més important d’Escala Solar és l’equip humà que la composa. Aquest, està format per més de 40 professionals amb una àmplia experiència en el sector fotovoltaic, avalats per més de 300 projectes realitzats durant el seu recorregut professional. Aconseguint que cada instal·lació es construeixi amb els més alts estàndards de qualitat i seguretat.

Els processos de selecció, desenvolupament i gestió del talent de la companyia es regeixen pels principis d’igualtat, mèrit i capacitat, buscant sempre persones amb uns determinats valors que vagin en consonància amb els de l’empresa tals com la integritat, l’actitud, el respecte, la honestedat, la disciplina i el treball en equip.

A Escala Solar, fomentem el desenvolupament professional basant l’esperit de l’empresa en l’estabilitat, la constància i el creixement personal.